De geboorte van je kindje is een ‘life changing event’, je wordt moeder en alles veranderd in je leven. Soms is de bevalling niet verlopen zoals je had gedacht, ervaar je klachten of heb je het als moeder soms even moeilijk. Moeders zijn vaak gericht op de omgeving en vergeten zichzelf vaak voorop te stellen.

Ik bied verschillende mogelijkheden om jou weer op weg te helpen.

Geboorte verwerkingsgesprek

Misschien heb je een pittige bevalling gehad, waren er complicaties of je bent (tijdelijk) gescheiden van je kindje (geweest).
Dan is het fijn om even met iemand te praten over jouw bevallingservaring, wat je voelde, wat je dacht en wat je graag had gewild.
In dit gesprek is er aandacht voor jouw verhaal, staan we stil bij de verbinding tussen jou en je baby en wat er allemaal op je af komt in de tijd na de geboorte.

Voor de moeder in de eerste 8 weken na de geboorte.

Duur: 1 uur
Jouw Investering: EUR 65,-

Indien uit het geboorteverwerkingsgesprek blijkt dat je toch een geboortetrauma ervaart, dan is het fijn om een Geboorte Hersteltraject te volgen, zodat jij kan herstellen van jouw negatieve geboorte ervaring.

Geboorte Hersteltraject

Wanneer je je zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd als heftig en/of naar hebt ervaren, dan is het Geboorte Hersteltraject iets voor jou. Het natuurlijke programma wat klaar lag in je moederbrein (in je emotionele brein) werd geblokkeerd tijdens je zwangerschap/bevalling, zo kunnen er klachten ontstaan op fysiek, sociaal en mentaal gebied (denk bijvoorbeeld aan angst, depressie, vermoeidheid, stress en een verstoord zelfbeeld), maar ook problemen met hechting en borstvoeding kunnen hierdoor voorkomen.

Het hersteltraject is een wetenschappelijk bewezen, effectieve methode om te herstellen van een geboortetrauma. Tijdens het herstelgesprek, wat onderdeel is van het traject, word je door middel van verbeelding in verbinding gebracht met je emotionele brein en innerlijke kracht. Het is een omgevingstherapie waarbij het stress-systeem tot rust komt, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. Hiermee spreek je jouw natuurlijke capaciteiten tot herstel aan en kan er weer balans komen in je (gevoels)leven. 

Inhoud van het Geboorte Hersteltraject:

 • telefonisch intake gesprek
 • herstelgesprek (ongeveer 1,5 – 2 uur)
 • 3 evaluaties (telefonisch/online) 2-4-8 weken na het Herstelgesprek
 • begeleiding via Whatsapp

Jouw investering: EUR 250,- incl BTW

Betalen in termijnen is bespreekbaar.

Geboorte Hersteltraject Extra Care

Bij een Herstelgesprek is het mogelijk dat er meer losgemaakt word en nieuwe ontdekkingen gedaan worden. Soms gaat het herstel wat langzamer dan verwacht of is het fijn om langer begeleiding te krijgen bij jouw herstel. Dit Extra Care traject duurt 6 maanden en gedurende deze 6 maanden sta ik naast je zodat jij kan herstellen.

Inhoud Geboorte Hersteltraject Extra Care:

 • telefonisch intake gesprek
 • Herstelgesprek (1,5 – 2 uur)
 • Telefonische/online evaluatie 2 en 4 weken na Herstelgesprek
 • 4 sessies van 1 uur die we samen inplannen
 • begeleiding via WhatsApp, mail en bellen gedurende het traject

Jouw investering: EUR 450,-

Extra herstelgesprek met 2 evaluaties is altijd mogelijk. De kosten hiervan zijn EUR 150,- incl BTW

Moederkracht Traject

Als moeder kan je soms overweldigd raken door adviezen van de omgeving. Je weet het even niet meer of je bent al langere tijd bezig met ‘alle ballen’ in de lucht houden. Je zit niet lekker in je vel, neemt weinig tijd voor jezelf en je ervaart steeds meer klachten zoals bijvoorbeeld somberheid, je bent snel overprikkeld, vermoeid, kan je moeizaam focussen en/of je hebt vage lichamelijke klachten.

In het Moederkracht Traject sta jij centraal. Jij bepaalt het tempo en de invulling van de gesprekken. Ik begeleid je in het weer in verbinding komen met jezelf en jezelf prioriteit te geven. Als jij lekker in je vel zit heeft dit ook zijn weerslag op jouw gezin en omgeving. Je ontdekt wat jouw behoeftes zijn en wat jij belangrijk vind, onafhankelijk van anderen. Ik ondersteun je en sta naast je. Je mag vertrouwen op je gevoel en vandaaruit handelen.

Inhoud Moederkracht Traject:

 • vrijblijvende telefonische kennismaking
 • 4 sessies van 1 uur naar behoefte in te plannen binnen 6 maanden
 • oefeningen voor thuis na iedere sessie
 • begeleiding  via WhatsApp, mail en bellen tijdens het traject
 • extra sessies fysiek of online in te plannen tegen gereduceerd tarief

Jouw investering: EUR 299,-

Betalen in termijnen is bespreekbaar.

Individuele sessie

Individuele Coaching sessies zijn ook mogelijk.


Een sessie van een uur kost EUR 65,-

Een sessie van 1,5 uur kost EUR 95,-