Geboortetrauma Hersteltraject

De geboorte van je kindje is een ‘life changing event’, je wordt moeder en alles veranderd in je leven. Soms is de bevalling niet verlopen zoals je had gedacht, ervaar je klachten of heb je het als moeder soms even moeilijk. Moeders zijn vaak gericht op de omgeving en vergeten zichzelf vaak voorop te stellen.

Wil jij Herstellen?

Wanneer je je zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd als traumatisch of heftig hebt ervaren, dan is het Geboortetrauma Hersteltraject iets voor jou. Het natuurlijke programma wat klaar lag in je moederbrein (in je emotionele brein) werd geblokkeerd tijdens je zwangerschap/bevalling. De therapie is een eenvoudige en doelgerichte behandeling en bestaat uit een combinatie van het Herstelgesprek, ondersteunende voeding, educatie en begeleiding. Deze vorm van therapie is prima te combineren met andere vormen van zorg omdat het zich alleen richt op jouw gevoelsleven.

Wist je dat 9 op de 10 moeders herstellen na het doorlopen van dit traject? Een enkele moeder heeft meerdere gesprekken nodig of maakt de therapie niet af in verband met moeilijke omstandigheden in het dagelijks leven waar zij geen invloed op hebben.

Wist je dat we met meer dan 30 consulenten en therapeuten door heel Nederland deze effectieve therapie toepassen?

Vaak ontstaan er bij geboortetrauma aanhoudende en vaak onbegrepen klachten op fysiek, sociaal en/of mentaal gebied die het dagelijks functioneren belemmeren (denk bijvoorbeeld aan angst, depressie, vermoeidheid, stress, overprikkeling en een verstoord zelfbeeld), maar ook problemen met hechting en borstvoeding kunnen als gevolg van een geboortetrauma voor komen. Als moeder link je vaak de klachten niet aan trauma dat zich voor heeft gedaan rondom zwangerschap, geboorte en/of kraamtijd, want je bent vaak al in ‘survival’ modus, je gaat maar door en staat niet meer in verbinding met jezelf, wat de klachten vaak alleen maar verergerd.

Vraag jezelf eens af, hoe komt het dat ik mij zo voel? Als je terugdenkt aan je zwangerschap, bevalling en/of kraamtijd, ervaar je dan negatieve gevoelens en/of gedachten.? De klachten kunnen dus zeker gerelateerd zijn aan Geboortetrauma.

Het geregistreerd merk HERSTELGESPREK is een wetenschappelijk bewezen, effectieve en vriendelijke methode om te herstellen van een geboortetrauma. Tijdens het Herstelgesprek, wat onderdeel is van het traject, word je door middel van verbeelding in verbinding gebracht met je emotionele brein en worden verbindingen in je hersenen hersteld. Het is een omgevingstherapie waarbij het stress-systeem tot RUST komt, wat alle organen en systemen positief beïnvloedt. Hiermee spreek je jouw natuurlijke capaciteiten tot herstel aan en kan er weer BALANS komen in je (gevoels)leven. 

Hoe fijn zou het zijn als je met acceptatie terug kan kijken naar hoe alles verlopen is, hetgeen je is overkomen zonder ‘flasbacks’ en/of ‘nachtmerries’ te ervaren , je klachten sterk verminderen of zelfs weggaan en hechting en borstvoedingsproblematiek zich herstellen. Je ervaart meer rust en ruimte en je ervaart weer meer verbinding met jezelf en je kindje. Je bent je bewust van wat er is gebeurd, maar laat dit niet je leven overheersen. Je kan weer genieten van het moederschap en meer jezelf zijn.

Ga jij voor Herstel? Weer lekker in je lijf voelen en het trauma je leven niet te laten overheersen? Maar juist een manier vinden om hiermee om te kunnen gaan en dus te herstellen? Het Geboortetrauma Hersteltraject is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek!


Inhoud van het GeboorteTrauma Hersteltraject:

  • Telefonisch intake gesprek
  • Herstelgesprek van ongeveer 1,5 uur
  • Tijdlijnsessie van 1,5 uur
  • 3 vervolgsessies van 1 uur
  • Ondersteunende oefeningen en adviezen
  • Begeleiding via whatsapp gedurende het Traject

Jouw investering: EUR 399,- incl BTW

Het Geboortetrauma Hersteltraject is zowel Live als Online mogelijk.

In termijnen betalen is ook mogelijk:

2 termijnen van 200,- of 4 termijnen van 100,-

*Veel werkgevers betalen deels of geheel mee aan coaching wanneer je kunt aantonen dat deze coaching bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, verkorting of voorkomen van ziekteverzuim en/of re-integratie. Check de mogelijkheden bij jouw werkgever.