Je gaat op zoek naar jouw innerlijke kracht. Wat vind jij belangrijk, hoe zie jij de zwangerschap en de geboorte van je kindje voor je? We bespreken alles op jouw tempo en jij hebt sturing in wat je wilt bespreken. Zo is er minder stress en versterken we jouw emotionele kracht. 

We creëren bewustwording, waardoor je sterker komt te staan, beter voor jezelf opkomt en de verbinding met jezelf en je baby optimaliseert. Daardoor leer je steeds beter op jouw lichaam te vertrouwen. 

Door goed in verbinding met je lichaam te staan, weet je wat je nodig hebt en bevorder je het natuurlijk proces van bevallen. Je handelt vanuit je gevoel bij alles wat je doet en zo creëer jij een positieve geboorte ervaring. Ik sta naast je en steun je in het zelf doen.

Tijdens het coachingstraject ga je met het werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’ aan de slag. In de sessies gaan we hier dieper op in. 

Je staat heel bewust stil bij processen in jouw lichaam. Dit vergroot jouw emotionele vaardigheden waardoor je minder stress ervaart, wat weer bevordelijk is voor de gezondheid van jou en je kindje. 

Je kunt op élk moment tijdens jouw zwangerschap beginnen aan dit traject. Dit traject is zeker ook aan te raden wanneer je al eens bent bevallen. 

Bevallen met kracht en vertrouwen, waar je ook bevalt!

Zobevalik traject

 • een vrijblijvende telefonische kennismaking
 • 4 sessies tijdens de zwangerschap
 • 1 contactmoment vlak na de geboorte van jouw kindje(s)
 • 1 sessie na geboorte
 • werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’
 • begeleiding via WhatsApp
 • naar wens een extra sessie met partner tegen gereduceerd tarief

Jouw investering: € 550,- incl BTW

Losse sessie van +/- 1,5 uur: € 95 ,- incl BTW

Combinatietraject Zobevalik en Geboortehersteltraject

Wanneer je opnieuw zwanger wordt en trauma ervaart van de vorige bevalling, dan kan het Geboorte Hersteltraject ook toegepast worden in combinatie met de Zobevalik Coaching. 

Lees hier meer over het Geboorte Hersteltraject.

Het tarief voor dit combinatietraject is EUR 675,-

1-daagse Zobevalik workshop

Deze workshop is voor de zwangere vrouw die prioriteit wil geven aan haarzelf en haar kindje. De workshop geeft je een dag waarin jij alles om je heen los kunt laten. Een dag waarin jij centraal staat. Geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen. Waarom een postieve geboorte ervaring zo belangrijk is en wat jij zelf kunt doen.

Inloop : vanaf 09:30
Workshop: 10:00 – 15:00 
Locatie: regio Den Haag

Bij deze workshop ontvang je het werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’, koffie, thee, een heerlijke lunch en een telefonisch nazorggesprek na de bevalling.

Wat mag je verwachten?

 • aan het einde van de dag heb je meer helderheid over je geboortewensen
 • je bent meer tot de kern gekomen wat voor jou belangrijk is
 • je kent je behoeften
 • je voelt je ontspannen
 • je weet wat nodig is om met vertrouwen de  bevalling tegemoet te gaan
 • je voelt je meer verbonden met je baby(‘s)

We doen ontspanningsoefeningen die je ook thuis kunt gebruiken om je gedachten uit te zetten en de verbinding met je kindje(s) te versterken. 

We lunchen gezellig samen en er is ruim de tijd om je vragen te stellen. 

Kortom, er is tijd voor JOU. 

Thuis kun je vervolgens zelf aan de slag met een verdiepend werkboek, deze ontvang je al voor de workshop.

Heb je behoefte aan een extra losse sessie na de workshop? Dit is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. 

Ik hecht veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt, daarom werken we uitsluitend in kleine groepjes van maximaal 4 vrouwen per workshop. 

Jouw investering: EUR 149,- (met partneravond EUR 199,-)
Volgende datum: 14 januari | 4 maart

Inschrijven:
-> binnenkort ook in het Engels

Zobevalik privé

Liever niet in een groep? Dan geef ik graag de 1-daagse workshop privé bij jou thuis. Jij staat gedurende 2,5-3 uur centraal bij deze workshop.

EUR 249,-

Zobevalik Boost (op maat)

Wil jij liever een workshop op maat? Ook dit is mogelijk. Ik kom dan graag bij jou langs. Jij staat gedurende 2,5 – 3 uur centraal.
Deze privé-cursus is een zwangerschapscursus op maat, waarin ik jouw wensen, vragen en de highlights uit de workshop behandel.

In een voorgesprek  (telefonisch of online) van 30 minuten bespreken we wat jij belangrijk vindt en wat jij nodig hebt om in kracht en vertrouwen te bevallen. Vervolgens ga ik aan de slag voor jou om deze cursus op maat te geven. 

Na het voorgesprek stuur ik je alvast het werkboek toe!

Zobevalik Boost:

 • voorgesprek van 30 minuten (online of telefonisch)
 • duur: 2,5 – 3 uur
 • werkboek ‘Ik beval in Vertrouwen’
 • telefonisch nazorggesprek na de bevalling

EUR 349,-

Betalen in termijnen is bespreekbaar.