Je gaat op zoek naar jouw innerlijke kracht. Wat vind jij belangrijk, hoe zie jij de zwangerschap en de geboorte van je kindje voor je? We bespreken alles op jouw tempo en jij hebt sturing in wat je wilt bespreken. Zo is er minder stress en versterken we jouw emotionele kracht. 

We creëren bewustwording, waardoor je sterker komt te staan, beter voor jezelf opkomt en de verbinding met jezelf en je baby optimaliseert. Daardoor leer je steeds beter op jouw lichaam te vertrouwen. 

Door goed in verbinding met je lichaam te staan, weet je wat je nodig hebt en bevorder je het natuurlijk proces van bevallen. Je handelt vanuit je gevoel bij alles wat je doet en zo creëer jij een positieve geboorte ervaring. Ik sta naast je en steun je in het zelf doen.

Tijdens het coachingstraject ga je met het werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’ aan de slag. In de sessies gaan we hier dieper op in. 

Je staat heel bewust stil bij processen in jouw lichaam. Dit vergroot jouw emotionele vaardigheden waardoor je minder stress ervaart, wat weer bevordelijk is voor de gezondheid van jou en je kindje. 

Je kunt op élk moment tijdens jouw zwangerschap beginnen aan dit traject. Dit traject is zeker ook aan te raden wanneer je al eens bent bevallen. 

Bevallen met kracht en vertrouwen, waar je ook bevalt!

Zobevalik traject (live of online)

 • een vrijblijvende telefonische kennismaking
 • 4 sessies tijdens de zwangerschap
 • 1 sessie vlak na de geboorte van jouw kindje(s)
 • 1 sessie na geboorte
 • werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’
 • begeleiding via WhatsApp, mail en bellen gedurende het traject
 • naar wens een extra sessie met partner tegen gereduceerd tarief

Jouw investering: € 550,- incl BTW

Losse sessie van +/- 1,5 uur: € 95 ,- incl BTW

Combinatietraject Zobevalik en Geboortehersteltraject

Wanneer je opnieuw zwanger wordt en trauma ervaart van de vorige bevalling, dan kan het Geboorte Hersteltraject ook toegepast worden in combinatie met de Zobevalik Coaching. 

Lees hier meer over het Geboorte Hersteltraject.

1-daagse Zobevalik workshop

Deze workshop is voor de zwangere vrouw die prioriteit wil geven aan haarzelf en haar kindje. De workshop geeft je een dag waarin jij alles om je heen los kunt laten. Een dag waarin jij centraal staat. Geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen. Waarom een postieve geboorte ervaring zo belangrijk is en wat jij zelf kunt doen.

Bij deze workshop ontvang je het werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’, koffie, thee, een heerlijke lunch en een telefonisch nazorggesprek na de bevalling.

Wat mag je verwachten?

 • aan het einde van de dag heb je meer helderheid over je geboortewensen
 • je bent meer tot de kern gekomen wat voor jou belangrijk is
 • je kent je behoeften
 • je voelt je ontspannen
 • je weet wat nodig is om met vertrouwen de  bevalling tegemoet te gaan
 • je voelt je meer verbonden met je baby(‘s)

We doen ontspanningsoefeningen die je ook thuis kunt gebruiken om je gedachten uit te zetten en de verbinding met je kindje(s) te versterken. 

We lunchen gezellig samen en er is ruim de tijd om je vragen te stellen. 

Kortom, er is tijd voor JOU. 

Thuis kun je vervolgens zelf aan de slag met een verdiepend werkboek, deze ontvang je al voor de workshop.

Heb je behoefte aan een extra losse sessie na de workshop? Dit is mogelijk tegen een gereduceerd tarief. 

Ik hecht veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt, daarom werken we uitsluitend in kleine groepjes van maximaal 5 vrouwen per workshop. 

Jouw investering: EUR 149,- (met partneravond EUR 199,-)

Inloop dag : vanaf 09:30
Workshop: 10:00 – 15:00 
Locatie: regio Den Haag

Volgende data: volgtInschrijven:

Zobevalik privé

Liever niet in een groep? Dan geef ik graag de 1-daagse workshop privé bij jou thuis of op locatie. Jij staat gedurende 2,5 – 3 uur centraal bij deze workshop. Deze workshop is ook samen met je partner te volgen of bijvoorbeeld met een vriendin. Inclusief telefonisch nazorggesprek na de bevalling

Jouw investering: EUR 249,-

Workshop Zobevalik in het Ziekenhuis

Een workshop voor de vrouw die goed voorbereid wilt zijn op een (mogelijke) ziekenhuisbevalling. Heb je een medische indicatie om in het ziekenhuis te bevallen of wil je je optimaal voorbereiden voor als je bevalling anders verloopt? Bevallen in het ziekenhuis kan ook een positieve ervaring zijn!

Hoe fijn is het om te weten wat er allemaal mogelijk is in het ziekenhuis en wat jij allemaal zelf kunt doen, ondanks de ziekenhuisomgeving, om goed in je lijf te blijven en de regie te behouden.

Wat mag je verwachten?

 • Je ontdekt wat jij nodig hebt om fijn te kunnen bevallen in een ziekenhuisomgeving
 • Uitleg over hormonen en synthetische oxytocine (weënopwekkers)
 • We bespreken de medische indicaties en interventies die voor kunnen komen in het ziekenhuis
 • Je krijgt fijne handvaten over wat jij allemaal zelf kunt doen om goed je lijf te kunnen volgen
 • Onderwerpen zoals de zwangerschap, baring en kraamtijd komen aan bod en we gaan dieper in wat dit betekend voor jou als je ziekenhuisbegeleiding krijgt
 • Wat kan je partner betekenen in een ziekenhuisomgeving
 • Waar je behoeftes, grenzen en wensen liggen en hoe je dit bespreekbaar kan maken naar je zorgverlener toe
 • We staan stil bij geboortwensen en eventuele nazorg na de geboorte

Wanneer jij jezelf optimaal voorbereid, ook als het anders loopt, behoud je de regie en verklein je de kans op een geboortetrauma.

Ik geef geen advies over wat je het beste kan doen, ik ondersteun jou in het maken van jouw eigen keuzes en moedig je aan zelf tot actie over te gaan en onderzoek te doen.

De workshop kan live of online gevolgd worden.

Ik hecht veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt. Daarom werk ik uitsluitend in kleine groepjes van maximaal 5 vrouwen per workshop.

Live workshop: 2,5 – 3 uur inclusief telefonisch nazorggesprek

Online workshop: 2 avonden van 19.30 – 21.00 inclusief nazorggesprek

DATA:

Online: 14 en 21 juni 2023

Live: 8 juli 2023 (locatie omgeving Den Haag)

Jouw investering: EUR 79,- incl BTW

Zobevalik in het ziekenhuis privé

Liever niet in een groep? ik kom met liefde bij jouw thuis of op locatie om de workshop privé te geven. Gedurende 2 – 2,5 uur sta jij centraal bij deze workshop. Ideaal ook om samen met je partner te volgen. Dit geeft ook de mogelijkheid om dieper in te gaan op jouw specifieke medische indicatie. Inclusief telefonisch nazorggesprek na de bevalling.

Jouw investering: EUR 199,-