Workshop Zobevalik

Een 1 op 1 workshop waarbij je alles om je heen los kunt laten en stil kunt staan bij hoe je je nu voelt en wat je wenst voor jouw bevalling. Misschien ervaar je angst of onzekerheid? Deze workshop zal jou meer kracht en vertrouwen geven.

Een goede voorbereiding vraagt aandacht. Jij staat centraal. Geen overload aan informatie, maar je krijgt de juiste kennis over bevallen en leert waar jouw behoeftes liggen ten aanzien van de bevalling. Waarom  is een positieve geboorte ervaring zo belangrijk en wat kan jij zelf hierin doen? Je leert je lichaam en geest te verbinden met elkaar. Het een werkt niet zonder de ander en een bevalling is voornamelijk lichaamswerk.

Bewustwording, verbinding en ontspanning zijn thema’s die centraal staan.

Bij deze workshop ontvang je het werkboek ‘Ik Beval in Vertrouwen’.

Deze1 op 1 workshop geef ik met liefde bij jouw thuis of op locatie. Als je bevallen bent, spreken we elkaar telefonisch zodat jij je verhaal kan doen en weet dat als het nodig is, ik er ook na de bevalling voor jou ben.

Wat mag je verwachten?

  • Aan het einde van de dag heb je meer helderheid over je geboortewensen
  • Je bent meer tot de kern gekomen wat voor jou belangrijk is
  • Je kent je behoeften
  • Je voelt je ontspannen
  • Weet je wat nodig is om met vertrouwen de  bevalling tegemoet te gaan
  • Je voelt je meer verbonden met je baby(‘s)

We doen ontspanningsoefeningen die je ook thuis kunt gebruiken om je gedachten uit te zetten en de verbinding met je kindje(s) te versterken. 

Eer is ruim de tijd is om vragen te stellen en we staan uitgebreid stil bij wat jij nodig hebt en wat jij ervaart. Kortom, er is tijd voor JOU. 

Thuis kun je vervolgens zelf aan de slag met een verdiepend werkboek, deze ontvang je tijdens de workshop.

Ik hecht veel waarde aan een warme, gezellige en ontspannen sfeer en dat jij je op je gemak voelt. Wanneer je voor deze workshop kiest, ga je met vertrouwen en verbinding de bevalling tegemoet!

Jouw investering: EUR 149,-

Ik geef met liefde de workshop bij jouw thuis of op locatie. Wanneer de workshop plaatsvind op locatie, vraag ik een extra bijdrage van 25-50 euro. Zo houden we de investering laag, omdat ik een goede voorbereiding voor de bevalling zo enorm waardevol vind.

Woon je niet in de buurt? Dan kan je deze workshop ook online volgen.

De maximale reistijd om de workshop bij jouw thuis te mogen ontvangen is 30 minuten vanaf Den Haag. Woon je verder dan 30 minuten rijden? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden.


Wist je dat je vanuit de aanvullende verzekering vaak een zwangerschapscursus (gedeeltelijk) vergoed krijgt? Check hiervoor de voorwaarden bij jouw verzekeraar!