Happy Mama Gesprek

Een gesprek om jou op weg te helpen.

Waar loop je tegen aan? Waar zou je meer de focus op willen leggen?

Weet je het gewoon even niet meer? Of wi lje even sparren?

Ik help je graag bij de uitdagingen die je in het leven tegenkomt als moeder (to be).

Ben je zwanger en ervaar je angsten en/of onzekerheid, je bent net bevallen en vond de bevalling wel erg pittig of je bent al even moeder, struggles die je niet verwacht had, je overvallen hebben of je houd zoveel ballen in de lucht dat je het zelf even niet meer trekt.

Je bent misschien geiiriteerd, hebt vaak ruzie met je partner, isoleert jezelf van de buitenwereld, ervaart stemmingswisselingen en/of je bent gewoon enorm moe.

Ook omgevingfactoren kunnen van invloed zijn, denk bijvoorbeeld ook aan familie, vrienden, werk etc. Je vind het moeilijk om NEE te zeggen, gaat misschien regelmatig over je grenzen heen of cijfert jezelf compleet weg voor anderen.

Het is tijd om de aandacht naar jezelf toe te trekken. Voor jezelf te gaan staan. Goed voor jezelf te gaan zorgen. Maar hoe doe je dat ook al weer?

Je bent veel te waardevol lieve mama!

Dit is een gesprek om de regie weer te pakken over je eigen leven en kijken welke paden er bewandeld kunnen worden. Een gesprek om stil te staan bij jouw leven, jouw emotionele, lichamelijk en mentale gezondheid.

Jij bepaalt wat er besproken wordt en indien gwenst, geef ik hierbij adviezen en tools die je zouden kunnen ondersteunen in het leven als moeder.

Pak deze kans voor jezelf!

Een coachingsessie met volle aandacht.:

  • een laagdrempelig en persoonlijk gesprek van 1 uur
  • Een oefening om thuis mee aan de slag te gaan
  • Een kaartje uit een kaartendeck die jou richting kan geven

Een Happy mamagesprek is er voor jou om de eerste stap te maken naar zorgen voor jezelf!

Kies je hierna om in te stappen in een traject bij mij, dan worden de kosten van deze coachingsessie in mindering gebracht met het gekozen traject*

Jouw investering: 75 EURO

*Alleen geldig op het Zobevalik Coaching Traject en Geboortetrauma Hersteltraject