Happy Mama Gesprek

Een gesprek om jou op weg te helpen.

Waar loop je tegen aan? Waar zou je meer de focus op willen leggen?

Weet je het gewoon even niet meer? Of wi lje even sparren?

Ik help je graag bij de uitdagingen die je in het leven tegenkomt als moeder (to be).

Ben je zwanger en ervaar je angsten en/of onzekerheid, je bent net bevallen en vond de bevalling wel erg pittig of je bent al even moeder, Struggles die je niet verwacht had, je overvallen hebben of je houd zoveel ballen in de lucht dat je het zelf even niet meer trekt.

Je bent misschien geiiriteerd, hebt vaak ruzie met je partner, isoleert jezelf van de buitenwereld, ervaart stemmingswisselingen en/of je bent gewoon enorm moe.

Ook omgevingfactoren kunnen van invloed zijn, denk bijvoorbeeld ook aan familie, vrienden, werk etc. Je vind het moeilijk om NEE te zeggen, gaat misschien regelmatig over je grenzen heen of cijfert jezelf compleet weg voor anderen.

Het is tijd om de aandacht naar jezelf toe te trekken. Voor jezelf te gaan staan. Goed voor jezelf te gaan zorgen. Want eerlijk, wat moet de ander zonder jou?

Je bent veel te waardevol lieve mama!

Dit is een gesprek om de regie weer te pakken, over je eigen leven en kijken welke paden er bewandeld kunnen worden. Een gesprek om stil te staan bij jouw leven, jouw emotionele, lichamelijk en mentale gezondheid.

Jij bepaalt wat er besproken wordt en indien nodig geef ik hierbij adviezen en tools die je zouden kunnen ondersteunen in het leven als moeder.

Pak deze kans voor jezelf!

Een coachingsessie met volle aandacht van mij. Een fijn laagdrempelig en persoonlijk gesprek waarin je ook een oefening ontvangtdie past bij jou. Ik trek ook een kaartje uit een kaartendeck die wat richting kan geven (ik houd van kaartjes trekken) en je krijgt een klein kadootje mee, speciaal van mij!

Kies je hierna om in te stappen in een traject bij mij, dan krijg je 10% korting op het Traject.

Jouw investering: 99 EURO